; Five Star Freight Systems - Autosped

Du er her:

 

Five Star Freight Systems ble grunnlagt i 2004, og er i dag et av de best utviklede og profesjonelle transportnettverkene i global logistikk. Five Star Freight Systems er etablert i 189 land med over 200 kontorer strategisk lokalisert på 6 kontinenter. Kundene tilbys et komplett spekter av transport- og logistikkløsninger. Nettverket består av privateide og mellomstore speditører som reflekterer Nortrails egne verdier og er dedikert til høy profesjonalitet med stor fokus på kvalitet og personlig service.  

Alle partnere i nettverket har strenge krav til kvalitetssikring, og de fleste er ISO sertifisert eller med tilsvarende akkrediteringer. Å velge en Five Star-agent betyr en trygg og pålitelig service, uansett hvor du er i verden!

Agenter og Service

Alle våre partnere er profesjonelle og veletablerte oversjøspeditører lokalt forankret i sine markedsområder. Alle tilbyr et komplett spekter av multimodale transporttjenester, i tillegg til lokal ekspertise  på alle transportrelaterte tjenester tilpasset hvert enkelt lands lover og regler. Five Star Freight Systems tilbyr alle "utenfor boksen" behov som måtte oppstå. De bestreber seg etter å tilby en fleksibel, altomspennende service. Nettverket avholder årlige konferansemøter for å sikre fokuset på utvikling av produkter og tjenester for våre kunder. Vårt nettverk håndterer daglig det globale transportbehovet for tusenvis av kunder og tilbyr et friskt alternativ, hvor kunden settes i "høysetet"!

For mer informasjon klikk på: Five Star Freight Systems